En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Sair bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, estetik baplara en mutabık fiyatlarla sahip cereyan etmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal kılmak ve montajını etkili olmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son kademe ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda Yangın Kapısı Fiyatları tüketicileri uyarıyor ve şık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapısında kilit ve sektör mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Mafevkda görev düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdivenleri bünyelırken ferahliği konutlarda 80cm, topluma çıplak strüktürlarda 120cm, faziletli katlı ofis binalarında 90cm kocaliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Report this wiki page